Spor

2022 Dünya Kupası final maçı öncesi Messi’den ortalığı kasıp kavuran paylaşım! Beğeni butonu çöktü

Katar’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan 2022 FIFA Dünya Kupası final maçı için nefesler tutuldu. Arjantin ile Fransa arasında oynanacak olan Dünya Kupası finali için heyecan dorukta. Tüm dünyanın gözü kulağı Katar’da. 2022 FIFA Dünya Kupası finali bu akşam saat 18.00’de başlayacak. Şampiyon kim olacak sorusu bu akşam yanıt bulacak. Arjantin mi? Fransa mı? Kazanan kim olacak? Büüyk finale doğru geri sayım başladı. Artık sadece saatler kaldı.

Messi’li Arjantin ile Mbappe’li Fransa’nın büyük final karşılaşması için nefesler tutuldu. Herkes bu heyecan dolu final maçını bekliyor. Katar’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan 2022 FIFA Dünya Kupası final maçında Arjantin ve Fransa rakip. İki güçlü takımın şampiyonluk mücadelesi heyecanla takip edilecek. Futbolseverler hazır. Şampiyon kim olacak merakla bekleniyor. Büyük final maçı öncesinde yıldız futbolcu Messi’den beğeni butonunu çökerten bir paylaşım geldi.

FİNAL MAÇINA SAATLER KALDI

2022 Dünya Kupası turnuvasında artık sona gelindi. Birbirinden güçlü takımların büyük mücadele ettiği turnuvada büyük final ise Arjantin ile Fransa arasında oynanacak. Katar’daki karşılaşma 18 Aralık 2022 Pazar (bu akşam) saat 18.00’de başlayacak. Büyük final öncesi nefesler tutuldu ve tüm gözler Katar’a çevrildi. Arjantin mi? Fransa mı? Hangi takım 2022 Dünya Kupası’nı kazanacak. Final maçına sadece saatler kaldı. Kazanan takım saatler sonra belli olacak.

MESSİ’DEN HEYECAN YARATAN PAYLAŞIM

Arjantin-Fransa karşılaşması için geri sayım sürüyor. İki güçlü takım arasında oynanacak olan 2022 FIFA Dünya Kupası final maçı öncesinde Arjantinli dünyaca ünlü yıldız futbolcu Lionel Messi’den heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından kramponlarını bağladığı anlara ait bir karesini paylaşan Messi, ‘Ben hazırım. Haydi Arjantin.’ notunu ekledi. Messi’nin bu paylaşımına kısa süre içinde binlerce beğeni geldi.

 

Başa dön tuşu