Medya

2022 Netflix en çok izlenenler! 2022’de Netflix’te en çok beğenilen dizi ve filmler

Dünyanın en gözde dijital içerik platformlarından Netflix’te 2022 yılında en çok izlenen dizi ve filmler hangileri oldu? İşte 2022 Netflix en iyi dizi ve filmler…

Dijital içerik platformlarında akla ilk gelenlerden birisi birçok rakibi olsa da hala Netflix. 2022 yılına kötü bir başlangıç yaptığı bilinen Netflix, ikinci çeyrekte bu gidişata engel olamasa da üçüncü çeyrekte kullanıcı sayısında artışa geçti. Netflix’in üçüncü çeyrek verileri merakla beklenirken 2022 genelinde ilginç bir veri açıklaması geldi.

2022 biterken en çok izlenen film ve dizilerini paylaşan Netflix, birçok dil olmakla birlikte iki farklı başlık altında paylaştı. Amerikalı dijital içerik platformu bu seneyi özetledi.

2022 Netflix en çok izlenen film ve diziler listesi

Netflix, 2022 yılında en çok izlenen dizi ve filmlerinin listesini paylaştı.

En çok izlenen İngilizce yabancı dizi 2022 yılında Stranger Things 4. sezon oldu. Arkasından Wednesday geldi. Wednesday dizisini ise DAHMER izledi. İngilizce sunulan filmler içinde ilk sırada The Gay Man yer aldı. The Gay Man’i ise sırayla The Adam Project ve Kalplerimiz Bir takip etti.

İngilizce seçeneğine ek olarak diğer dillerde de abonelerin beğenilerine sunulan dizilere bakıldığında All of Us Are Dead en çok izlenenler arasında yer aldı. Arkasından Extraordinary Attorney Woo ve The Marked Heart geldi.

İngilizce haricindeki dillerde yüklenen filmler içinde ilk sırada yer alanlardan birisi de Troll oldu. Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok ve Kara Yengeç Troll’ün arkasına dizildi.

Başa dön tuşu